BYGGA RÄTT – BOSTADSRÄTT

Ditt och din bostadsrättsförenings nya verktyg för ett kontrollerat och lyckat resultat när du renoverar och/eller bygger till.

I Densias modell ”BYGGA RÄTT-BOSTADSRÄTT” så har vi samlat ett antal checklistor för att underlätta för alla. Tanken är att alla inblandade skall tjäna på detta. Du bestämmer själv vilken omfattning och hur mycket hjälp du behöver. När du har fyllt i formuläret så kontaktar vi dig snarast så att du kommer igång. Du hittar mer information under fliken ”BYGGA RÄTT” under fliken i tjänster.

Hjälpen för bostadsrättsföreningar, lägenhetsinnehavare och snart också för dig som bor i radhus, fritidshus eller villa. Grundblocket för dig som bor i bostadsrätt består av två delar; en för bostadsrättsföreningen som beskriver föreningens villkor och regler och för lägenhetsinnehavaren en del där vi hjälper dig att formalisera offertförfrågan. Tjänsten ”BYGGA RÄTT” kommer att vara ditt stöd under ditt byggprojekt. Oavsett var du bor i landet så kommer ”BYGGA RÄTT” att vara en hjälp för dig.

Om du som bostadsrättsförening tecknar avtal före 31 januari, erbjuder vi fortlöpande uppdateringar som kan påverka förutsättningar under hela 2024.Vill ni ändra uppgifter som avtalskund gör vi det åt er.

Glöm inte att uppdatera sidan då vi kontinuerligt utvecklar tjänsten.

Läs mer on BYGGA RÄTT Artikel i Svenska Dagbladet