Skip to main content
Fastighetskonsulter
Ett oberoende besiktnings- och värderingsföretag
Läs mer om vilka vi är
augusti 29, 2022 in jobb

Besiktningsman sökes

BYGGNADSINGENJÖR - BESIKTNINGSMAN SÖKES   Densia är ett konsultföretag med besiktningar som huvudsyssla. Vi strävar efter att växa både med fler personer och geografiskt främst inom stockholmregionen. Densia AB söker…
Read More

Våra kunder – företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner i hela Sverige

Företag & Offentligt

Sedan starten 1996 arbetar Densia med besiktningar och värderingar av fastigheter i samband med transaktioner, underhållsplanering och under byggnation.

Bostadsrättsföreningar

Sedan starten 1996 arbetar Densia med besiktningar och värderingar av fastigheter och byggnader för bostadsrättsföreningar i samband med bland annat underhållsplanering, renoveringar, om- och tillbyggnation, energideklarationer och exploatering av råvind.

Privatpersoner

Sedan starten 1996 arbetar Densia med besiktningar och värderingar av villor, fritidshus och lägenheter för privatpersoner i samband med bland annat köp och försäljning eller bodelningar och arvsskiften.

I samband med om- och tillbyggnader eller vid renoveringar är vi kontrollansvarig (KA) samt genomför alla typer av entreprenadbesiktningar.

Vi sponsrar BRIS

Densia har valt att sponsra BRIS och på så sätt stöttar vi utsatta barn och de organisationer som arbetar med utsatta barn. Vi gör det med medel som annars avsätts till kundrepresentation och julklappar. På så sätt är det våra kunder och vår personal som faktiskt är de riktiga sponsorerna!

Covid-19

Vi följer utvecklingen i samhället och folkhälsomyndighetens rekommendationer gällande Covid-19.