Skip to main content
jobb

Besiktningsman sökes

By augusti 29, 2022No Comments

BYGGNADSINGENJÖR – BESIKTNINGSMAN SÖKES

 

Densia är ett konsultföretag med besiktningar som huvudsyssla. Vi strävar efter att växa både med fler personer och geografiskt främst inom stockholmregionen.
Densia AB söker dig med en bakgrund inom bygg- och fastighetsbranschen och som vill utvecklas i din yrkesroll. Vi ser gärna att du har en bred erfarenhet och kunskap gärna med någon form av spetskunskap inom besiktningsverksamhet och en vilja att utvecklas inom något specifikt område. Till din hjälp har du flera kunniga medarbetare med lång erfarenhet.
Densias verksamhetsområden är flera; entreprenadbesiktning, överlåtelsebesiktning och fastighetsvärderingar varför arbetsuppgifterna kan komma att bli varierande. Då vår verksamhet också är som sakkunniga vid byggtekniska utredningar är en bred kunskap inom entreprenadjuridik viktig. Vi erbjuder ett omväxlande och fritt arbete där du kan räkna med att växla mellan fältarbete och tid på kontor.
Du är har förmodligen jobbat några år och skaffat dig en bra grund och vill komma vidare. Du kanske har en installationsteknisk bakgrund som du vill bredda. Har du en egen kundbas är detta en fördel.
Vill du vara en del av Densia AB så erbjuder ett utvecklande arbete i en trevlig arbetsmiljö i Gröndal, Stockholm.
  • Du har en byggnadsteknisk bakgrund och är SBR-godkänd och eller RISE-certifierad eller likvärdigt.
  • Du kanske arbetar som egen konsult redan idag men letar efter kontorsplats och vill få fördelarna med kollegor att utvecklas med.
  • Du vill jobba i ett mindre företag med omväxlande arbetsuppgifter.
  • Du har god språkbehandling, god kunskap inom Office samt en god pedagogisk förmåga. Du måste känna dig bekväm med att uppträda inför mindre grupper.
  • Du är noggrann och omsorgsfull i din yrkesutövning, då vi håller hög kvalitet på våra tjänster.

För mer info kontakta Lars Sjögren 08-556 766 40.
Du kan också skicka in en ansökan med CV till Info@densia.se.

Välkommen med din ansökan.