Om oss

Om oss

Vi på Densia är fastighetskonsulter som specialiserar oss på besiktningar, värderingar och rådgivning kring alla typer av fastigheter och lokaler.

 

Densia har funnits sedan 1996, men har sitt ursprung i det gamla välkända värderingsföretaget Ljungquists Fastighetsvärderingar som under 1970- och 1980-talet var det största privatägda fastighetsvärderingsföretaget i Sverige. Under 1990-talet delades företaget upp i flera enheter och Densia, med Anders Ejermark som ägare blev en av dessa. Anders Ejermark har, med sin breda kompetens som civil- och byggnadsingenjör samt auktoriserad fastighetsvärderare, satte sin prägel på företaget med kunden i fokus och höga kompetenskrav på medarbetarna.
2010 gick Anders i pension. Ägarna Philip Orrenius och Lars Widebeck driver nu Densia framåt med samma ambition att upprätthålla högsta kvalitet på levererade tjänster samt den övergripande målsättningen att göra våra kunder nöjda. Sedan oktober 2017 är Densia en del av Gar-Bo.

Densia säljer idag tjänster inom fastighetsbranschen såsom värderingar och besiktningar av alla typer av fastigheter samt en del projektledningsuppdrag. Vi är även ackrediterade av Swedac (Ackr.nr: 8114) för utförande av energideklarationer.

Densia har värderings- och besiktningsmän som innehar den högsta formella kompetens som fastighetsvärderare och besiktningsmän kan nå. Besiktningsmännen är certifierade av SITAC och värderingsmännen har generell auktorisering av Samhällsbyggarna. Det innebär bland annat att våra värderingar accepteras av alla banker och domstolar.

Vi på Densia medverkar i utbildningen av kommande generationers besiktningsmän och fastighetsekonomer på bland annat Kungliga Tekniska Högskolan, Företagsekonomiska Institutet (FEI) och Tekniskt Institut.

Densia är placerat i Stockholm men vi åtar oss uppdrag över hela landet.

Den 25:e maj 2018 träder den nya dataskyddsförordningen GDPR i kraft som ersätter den gamla personuppgiftslagen PUL och ger dig bättre skydd av dina personliga data i olika register. Densia tar våra kunders integritet på allvar och kommer endast att använda kunders persondata för att återkoppla i dina tidigare ärenden hos oss.

Välkomna att kontakta oss för mer info.

ÄR INTE SÄKERHET VAD DU GÖR?

Vi är glada att du föredrog att kontakta oss. Vänligen fyll i vårt kortformulär och en av våra vänliga lagmedlemmar kommer att kontakta dig.

X
Kontakta oss