Jobba hos oss

Jobba hos oss

Densia AB söker nya fastighetskonsulter (män och kvinnor) som verkligen vill förändra bygg- och fastighetsbranschen. Hos oss får du chansen att lära dig vad och hur vi gör för att leverera oväntat bra konsulttjänster s.k. ”Densiakvalitet”.

Som besiktningsförrättare får du en unik roll där du positivt kan påverka kvalité i byggprocessen, i samband med transaktioner/överlåtelser och i förvaltningsskedet.

Du behöver vara mycket intresserad av hus och tillhörande lagar och regelverk samt ha en vilja att utföra verkligt förbättringsarbete. Som person gillar du att arbeta med hög noggrannhet på detaljerad nivå, tycker om att förklara teknik för lekmän och proffs samt skapa långsiktiga kundrelationer.

På Densia arbetar vi ofta självständigt i egna uppdrag men lika gärna tillsammans med kollegor. Vi utbyter erfarenheter utan prestige och med ambitionen att ständigt förbättra oss själva, varandra och företaget.

Du får gärna vara byggingenjör eller motsvarande och det är meriterande att du har erfarenhet får bygg- och/eller fastighetsbranschen.

Kontakta vår VD, Tord Thunman, för att få mer information och ställa kompletterande frågor.

Endera via mail: tord.thunman@densia.se
Eller via mobil: 073-749 31 27

Densia AB är ett dotterbolag till Gar-bo AB vars ambitioner är att skapa trygga förutsättningar för branschens aktörer i kritiska skeden. Bolaget har en årlig omsättning motsvarande 230 MSEK och har sitt säte i Stockholm.

ÄR INTE SÄKERHET VAD DU GÖR?

Vi är glada att du föredrog att kontakta oss. Vänligen fyll i vårt kortformulär och en av våra vänliga lagmedlemmar kommer att kontakta dig.

X
Kontakta oss