Hyresbedömningar, alla typer

Hyresbedömningar, alla typer

Densia utför marknadsvärdesbedömningar och hyresbedömningar för alla typer av lokaler. Våra värderare är auktoriserade och våra utlåtande är godkända av alla kreditgivare och myndigheter.

Hyresbedömningar

Vi utför hyresbedömningar av alla typer av lokaler. Inför nytecknande och omförhandling av hyreskontrakt är det vanligt att både hyresgäst och fastighetsägare frågar sig om den befintliga kontraktshyran är på en marknadsmässig nivå med avseende på läge, lokalslag, storlek, standard, skick och övriga egenskaper.

I samband med uthyrning av bostäder och lokaler internt i företaget kan det för skatteuträkningar vara aktuellt med en bedömning av den marknadsmässiga hyran för den aktuella lokalen eller bostaden.

Bostadsrättslokaler

Vi utför värderingar av bostadsrättslokaler, oftast inför en överlåtelse eller för kreditgivning med lokalen som säkerhet.

Våra värderare är auktoriserade

Våra värderare är auktoriserade av Samhällsbyggarna (tidigare ASPECT) vilket gör att våra utlåtanden är godkända hos alla banker och domstolar. Vi är helt oberoende och har självklart tystnadsplikt. Vi strävar efter att varje utlåtande ska vara tydligt skrivet och att att våra resonemang ska vara lätta att följa.

ÄR INTE SÄKERHET VAD DU GÖR?

Vi är glada att du föredrog att kontakta oss. Vänligen fyll i vårt kortformulär och en av våra vänliga lagmedlemmar kommer att kontakta dig.

X
Kontakta oss